Skip to main content
Turkse yoghurt met sharonfruit
Turkse yoghurt met sharonfruit

Turkse yoghurt met sharonfruit

Met gedroogde abrikozen en pistachenoten

4.1
(25)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Ei
Zwaveldioxide en sulfiet
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Sharonfruit

50 gram

Gedroogde abrikozen

300 ml

Labne

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)

20 gram

Pistachenoten

(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)371 kcal
Energie (kJ)1552.3 kJ
Vetten20 g
waarvan verzadigd11 g
Koolhydraten37 g
Vezels5 g
Eiwitten10 g

Instructies

1

Snijd het sharonfruit en de gedroogde abrikozen klein.

2

Verdeel de Turkse yoghurt over de ontbijtkommen. Verdeel het sharonfruit en de gedroogde abrikozen erover en bestrooi met de pistachenoten.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders