
Met dit recept tover je 250 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
25 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
¼ stuk(s)
Groene peper
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Mini-komkommer
¼ stuk(s)
Appel
35 gram
Mais in blik
1 blik(ken)
Skipjack tonijn in zonnebloemolie
(Bevat: Vis)
30 gram
Smokey tomatenketchup
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola en veldsla
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
75 ml
Water
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ tl
Extra vierge olijfolie
½ tl
Rodewijnazijn
naar smaak
Peper en zout





