
Met dit recept tover je 300 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Kippendij
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Thaise-stijl groentemix met peultjes
110 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
60 gram
Pindasaus
(Bevat: Soja, Pinda's)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
1 el
Zonnebloemolie
2 el
[Zoutarme] ketjap manis
1 el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
½ tl
Sambal
naar smaak
[Zoutarme] sojasaus
1 el
Water voor saus

Tip: Meng voor extra smaak de komkommer met 2 el azijn en 1 tl suiker.



Tip: Je kunt ook een rijsttorentje maken: vul een kleine kom met de rijst en druk goed aan. Zet het bord op de kom en draai om. Haal voorzichtig de kom van de rijst af.