
Met dit recept tover je 270 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Paprika
½ pak(ken)
Linzen
(Kan bevatten: Gluten)
70 gram
Mais in blik
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ zakje(s)
BBQ-rub
½
Tomatenpuree
15 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Bieten-tortillachips
½ stuk(s)
Limoen
40 gram
Guacamole
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1.5 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout

Tip: De bietentortillachips zijn gaar, maar als je ze wilt opwarmen voordat je ze serveert, verdeel ze dan over een bakplaat met bakpapier en verwarm ze 2 - 3 minuten in de oven op 180 graden in stap 3.


