
Met dit recept tover je 345 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
90 gram
Volkoren fusilli
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
10 gram
Pijnboompitten
15 gram
Kappertjes
½ stuk(s)
Tomaat
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ zakje(s)
BBQ-rub
25 gram
Kruidenroomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
¾ el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



Tip: Voeg meer kookvocht toe als het mengsel te droog lijkt.
