Skip to main content
Schelvisfilet met noedels en zoete mangochutney

Schelvisfilet met noedels en zoete mangochutney

4.2
(650)

In dit gerecht wordt de vis gecombineerd met een zoete, lichtpittige mangochutney. De sojasaus versterkt deze smaak en zorgt ook een beetje voor dat oosterse tintje. De peen geeft een lichte bite. Dit gerecht heb je zo op tafel en is makkelijk te bereiden.

Allergens:
Gluten
Vis
Soja
Mosterd
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total30 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Rode ui

½ unit

Peen

100 g

Snijbonen, gesneden

70 g

Noedels

(Contains: Gluten)

1 unit

Schelvisfilet zonder huid

(Contains: Vis)

5 milliliters

Sojasaus

(Contains: Gluten, Soja)

40 g

Mangochutney

(Contains: Mosterd May be present: Noten, Pinda's)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2406 kJ
Calories575 kcal
Fat9 g
Saturated Fat4.8 g
Carbohydrate85 g
Sugar29.7 g
Dietary Fiber11 g
Protein31 g
Salt1.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

Water koken
1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de noedels.

Groenten bakken
2

Snijd de rode ui in halve ringen en snijd de peen in dunne halve plakken. Verhit de helft van de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en bak de rode ui, peen en snijbonen 7 - 9 minuten met 1 el water per persoon op middelhoog vuur. Voeg eventueel extra water toe om de peen zachter te krijgen.

Noedels koken
3

Kook ondertussen de noedels, afgedekt, 4 minuten in de pan met deksel. Giet af en laat zonder deksel uitstomen.

Vis bakken
4

Verhit ondertussen de overige roomboter in een koekenpan op middelaag vuur en bak de schelvisfilet ongeveer 2 minuten per kant. Breng op smaak met peper en zout.

Op smaak brengen
5

Voeg de noedels, de sojasaus en de helft van de mangochutney toe aan de groente en breng op smaak met peper en zout (zie tip!).

Serveren
6

Verdeel de noedels met groente over de borden. Serveer met de schelvisfilet en de overige mangochutney.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes