
Teriyakisaus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
⅓ head
Botersla
80 gram
Vegetarische runderstukjes
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Ei)
½ stuk(s)
Mango
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Taugé
75 gram
Jasmijnrijst
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
¼ stuk(s)
Limoen
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
0.12 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
¾ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.
