De quesadilla is een echte tex-mexklassieker. Wij hebben daar een frisse en gezonde draai aan gegeven met rode bietjes en geitenkaas - comfortfood voor de lente!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
125 g
Pre-cooked beetroot
50 g
Fresh goat's cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
4.5 piece
Flour tortillas
¼ piece
Cucumber
20 g
Arugula & lamb's lettuce
10 g
Chopped walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
40 g
Onion chutney
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
½ tablespoon
White balsamic vinegar
1 teaspoon
Mustard
Tip: Rode biet geeft erg af. Pas op je kleren en draag eventueel keukenhandschoentjes, of bedek je handen met boterhamzakjes.
Tip: Wil je een extra knapperige korst? Bak de quesadilla's dan met een beetje olijfolie in de pan. Heb je vulling over? Houd dit apart en meng later door de salade.