Skip to main content
Premium gourmetbox - Pasen
Premium gourmetbox - Pasen

Premium gourmetbox - Pasen

Complete box met feestelijke receptjes voor op het gourmetstel

Allergens:
Gerst
Rogge
Tarwe
Schaaldieren
Ei
Melk (inclusief lactose)
Soja
Noten
Walnoten
Mosterd
Pinda's
Zwaveldioxide en sulfiet
Vis
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total1 hour 15 minutes
Cooking Time40 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

1 piece

White baguette

(Contains: Gerst, Rogge, Tarwe May be present: Mosterd, Noten, Selderij, Sesamzaad, Soja, Ei, Melk (inclusief lactose))

250 g

Unsalted butter

20 g

Fresh chives, dill & flat leaf parsley

8 piece

Wild boar burger

4 piece

Pork sausage with tomato & rosemary

(May be present: Mosterd, Selderij, Soja, Ei, Gluten)

80 g

Onion chutney

160 g

Marinated shrimp

(Contains: Schaaldieren)

3 piece

Garlic

300 g

Diced potato

½ pack

Chocolate cookie dough

(Contains: Ei, Melk (inclusief lactose), Soja May be present: Noten, Sesamzaad)

150 g

Greek yogurt

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1.5 teaspoon

Ground cinnamon

40 g

Chopped walnuts

(Contains: Noten, Walnoten May be present: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

125 g

Red cherry tomatoes

2 piece

Romano pepper

120 g

Cocktail sauce

(Contains: Ei, Mosterd)

1 piece

Courgette

125 g

Mushrooms

120 g

Peanut sauce

(Contains: Tarwe, Soja, Pinda's, Zwaveldioxide en sulfiet)

2 piece

Pear

100 g

Diced chicken

2 piece

Salmon fillet

(Contains: Vis)

½ piece

Rump steak

1 sachet(s)

Italian seasoning

20 g

Garlic-ginger-chili mix

35 g

East Asian-style sauce

(Contains: Tarwe, Soja, Gluten)

40 milliliters

Ketjap manis

(Contains: Tarwe, Soja)

50 g

BBQ Sauce

(Contains: Mosterd)

40 g

Truffle tapenade

75 g

Beetroot tortilla chips

80 g

Avocado dip

30 g

Sliced ​​jalapeños

100 g

Grated Gouda

(Contains: Melk (inclusief lactose))

100 g

Pork tenderloin tips

½ sachet(s)

BBQ spice rub

Not included in your delivery

4 tablespoon

Extra virgin olive oil

to taste

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)12138 kJ
Calories2901 kcal
Fat170.4 g
Saturated Fat41.8 g
Carbohydrate223.4 g
Sugar69.8 g
Dietary Fiber23.2 g
Protein106.6 g
Salt11.4 g
Potassium634.4 mg
Calcium33 mg
Iron0.9 mg
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Oven Dish
Bowl
Large Bowl

Cooking Steps

1

Voorbereiden:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng in een kom de aardappelblokjes met 1/2 el olijfolie per persoon en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de blokjes over een ovenschaal en bak 10 minuten in de oven. De aardappelblokjes hoeven nog niet gaar te zijn als ze uit de oven komen.


Bakken (aan tafel):

Bak de aardappelblokjes in een pannetje goudbruin en gaar. Leg er vervolgens een plakje raclettekaas op en bak onder de gril tot de kaas gesmolten is.

2

Voorbereiden:

Haal de roomboter uit de koelkast. Snijd de roomboter in kleine blokjes en verdeel over twee kommen. Pers 1 knoflookteen of snijd fijn. Snijd de verse kruiden fijn. Voeg aan een kom de verse kruiden, 1 teentje knoflook en verse kruiden toe. Meng met een vork tot een kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout. Voeg aan de andere kom de truffeltapenade toe. Meng met een vork tot een truffelboter. Bak ondertussen de baguette 12 - 15 minuten in de oven.


Serveren (aan tafel):

Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruiden- en truffelboter.

3

Voorbereiden:

Snijd de courgette en paprika in reepjes. Snijd de champignons in plakjes. Meng in een grote kom 1/2 zakje bbq rub en 2 el olijfolie. Voeg de courgette en paprika toe aan de kruidenolie in de kom en meng goed door. Breng op smaak met peper en zout. Zet in de koelkast tot verder gebruik. Bewaar de champignons in een apart schaaltje in de koelkast.


Bakken (aan tafel):

Verhit 1/2 el bakboter op de gourmet. Bak de courgette en paprika op de plaat tot ze gaar zijn. Serveer met de feta. Verwarm 1 tl kruidenboter in een pannetje en bak de champignons tot ze gaar zijn. Voeg naar smaak wat raclettekaas toe aan het pannetje.

Tip: (s) Let op: de BBQ rub is een beetje pittig. Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder, of houd een schaaltje groenten zonder kruiden apart.

4

Vlees voorbereiden:

  • Snijd de biefstuk in blokjes van 3 cm. Pers 1 knoflookteen of snijd fijn. Meng in een kom de knoflook en 1/4 zakje Italiaanse kruiden met de biefstuk en 1 el olijfolie per persoon. Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik. Herhaal deze stap ook voor de varkenshaaspuntjes. Snijd de worsten in stukjes van 3 cm. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik. Verhit de satésaus vlak voor je aan tafel gaat in een kleine sauspan of steelpan op laag vuur.


Vis voorbereiden:

Snijd de zalmfilet in blokjes van 3 cm. Meng in een kom met de knoflook, gember, rode peper, zoete Aziatische saus en ketjap. Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik.


Bakken (aan tafel):

Bak het vlees, de zalm en de garnalen tot het gaar is. Serveer de kipsatéblokjes met de satésaus. Serveer de hamburgers met de uienchutney. Serveer het overige vlees met de whiskey- en barbecuesaus.

5

Voorbereiden:

Snijd de helft van de cherrytomaten in kwarten. Voeg de andere helft toe aan een kommetje en zet op tafel.


Bakken (aan tafel):

Voeg een handjevol tortillachips toe aan een pannetje. Verdeel de geraspte kaas, jalapeño's en tomaat erover en bak tot de kaas is gesmolten. Serveer met de avocadodip.

6

Voorbereiden:

Schil of was de peren. Verwijder het klokhuis en snijd de peren in kleine blokjes. Meng de blokjes in een grote kom met 1/2 zakje kaneel en de walnootstukjes. Verkruimel het koekdeeg en bewaar apart tot serveren (zie Tip).


Bakken (aan tafel):

Vul een gourmetpannetje met het peermengsel en bak tot de peren gaar zijn. Bedek met een laagje verkruimeld koekdeeg en bak tot het koekdeeg bruin kleurt. Laat de crumble even afkoelen, zodat het koekdeeg hard kan worden. Serveer met een lepel Griekse yoghurt.

Tip: Bewaar het koekdeeg tot je het gaat verkruimelen in de koelkast. Dat maakt het verkuimelen makkelijker. Je gebruikt maar de helft van het koekdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van de rest van het deeg koekjes te bakken.

More delicious recipes with similar ingredients

Farfalle met geroosterde groenten en feta

Farfalle met geroosterde groenten en feta

Met groene kruiden, olijven en kappertjes
Mediterrane couscous met garnalen

Mediterrane couscous met garnalen

met gedroogde tomaten en pesto-vinaigrette
Bowl met rundermerguez en vadouvan-knoflookrijst

Bowl met rundermerguez en vadouvan-knoflookrijst

met appel, komkommer en babyspinazie
Tartiflette met camembert, brie en spekjes

Tartiflette met camembert, brie en spekjes

Franse ovenschotel met aardappel en crème fraîche met een frisse salade
Gegratineerde pastaschotel

Gegratineerde pastaschotel

met broccoli en zongedroogde tomaten
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Varkenshaas met knapperige dragon

Varkenshaas met knapperige dragon

met champignonrisotto van orzo
Kabeljauw in beurre blanc met pastinaakchips

Kabeljauw in beurre blanc met pastinaakchips

met oesterzwammen en pastinaak-aardappelpuree
Kipworstjes met kruidige rijst

Kipworstjes met kruidige rijst

met knoflook-snijbonen in basilicumcrème
Mujaddara with Harissa Cherry Tomatoes & Cucumber Yogurt

Mujaddara with Harissa Cherry Tomatoes & Cucumber Yogurt

classic Levantine rice & lentils with fried onions
Beet-iful Bacon Burger on a Black Charcoal Bun

Beet-iful Bacon Burger on a Black Charcoal Bun

with smoky sauce, fries & tomato-cucumber salad
Mafaldine with Burrata & Spicy Panko Topping

Mafaldine with Burrata & Spicy Panko Topping

in creamy sauce with capers & cherry tomatoes
Miso Courgette Bowl with Edamame Salad

Miso Courgette Bowl with Edamame Salad

over rice with spicy scallion salsa, cashews & cucumber
Zelfgemaakte garnalenburger op een briochebroodje

Zelfgemaakte garnalenburger op een briochebroodje

met avocado en salade
Gepaneerde heekfilet met gebakken krieltjes

Gepaneerde heekfilet met gebakken krieltjes

met ravigotesaus en een frisse salade van courgettelinten en tomaat
Baconburger met romige aardappelpuree

Baconburger met romige aardappelpuree

met wortel, uienjus en bieslook
Spaanse gehaktballetjes met zoete aardappel

Spaanse gehaktballetjes met zoete aardappel

met broccoli met gesmolten geitenkaas
Fried Egg over Rice with East Asian-Style Sauce

Fried Egg over Rice with East Asian-Style Sauce

with cashews, fresh herbs, vegetables & lime
Runderbavette met sjalotsaus

Runderbavette met sjalotsaus

met sperziebonen en frietjes van wortel en aardappel
Bruschetta met asperges en coppa di Parma

Bruschetta met asperges en coppa di Parma

met mozzarella, balsamicosaus en een salade van gegrilde groenten

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes

This week's must-try HelloFresh recipes

Cheesy Chicken Caprese Loaded Fries

Cheesy Chicken Caprese Loaded Fries

with basil mayonnaise, cherry tomatoes & bell pepper
Chicken Soup with Mexican-Style Spices & Cheddar

Chicken Soup with Mexican-Style Spices & Cheddar

with crispy tortilla ribbons & cream cheese
Supergreen Pork Rigatoni Alla Ragù Bianco

Supergreen Pork Rigatoni Alla Ragù Bianco

hidden courgette & spinach! | with Parmigiano Reggiano & pistachios
Venison Meatballs in Fusion BBQ-Curry Sauce

Venison Meatballs in Fusion BBQ-Curry Sauce

with potato wedges & green beans
Hot Smoked Salmon Poké Bowl

Hot Smoked Salmon Poké Bowl

with avocado-mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Tortelloni Al Forno in Creamy Blue Cheese Sauce

Tortelloni Al Forno in Creamy Blue Cheese Sauce

with courgette, leek & Italian seasoning
Vietnamese-Inspired Meatball Pitas with Ponzu Mayo

Vietnamese-Inspired Meatball Pitas with Ponzu Mayo

with rainbow salad & Thai basil
Chipotle Shrimp Tacos with Avocado & Mango

Chipotle Shrimp Tacos with Avocado & Mango

with zhoug, corn & lime mayonnaise
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Teriyaki Salmon with Udon Noodles & Lime

Teriyaki Salmon with Udon Noodles & Lime

with stir-fried pak choi, carrot & Romano pepper
Steak with Onion Jus & Parmigiano Reggiano

Steak with Onion Jus & Parmigiano Reggiano

over cauliflower purée with arugula salad
Pasta Salad with Chicken & Avocado

Pasta Salad with Chicken & Avocado

with Greek-style cheese & honey-mustard dressing
Spaghetti in Creamy Chicken Curry Sauce

Spaghetti in Creamy Chicken Curry Sauce

with roasted Romano pepper, fresh herbs & tomato salad
Hamburger Deluxe with Bacon & Egg

Hamburger Deluxe with Bacon & Egg

on brioche with truffle mayo & cherry tomato salad
Veggie No-Chicken & Broccoli Gratin

Veggie No-Chicken & Broccoli Gratin

with panko topping & homemade cheese sauce
'Huevos Ahogados' with Avocado & Cheese

'Huevos Ahogados' with Avocado & Cheese

Mexican-style poached eggs in tomato sauce
Chicken Noodles in East Asian-Style Sauce

Chicken Noodles in East Asian-Style Sauce

with courgette, bell pepper & cashews
Tomato Risotto with Shrimp

Tomato Risotto with Shrimp

with arugula salad, basil & lemon
Creamy Courgette Lasagne

Creamy Courgette Lasagne

with fresh pasta sheets & spinach
Creamy Eggplant Penne with Parmigiano Reggiano

Creamy Eggplant Penne with Parmigiano Reggiano

with sundried tomatoes, fresh basil, arugula & lamb's lettuce