
Wist je dat parelcouscous is ontstaan in de jaren 50 ter vervanging van rijst, een destijds schaars product?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
50 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
75 gram
Parelcouscous
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine, Ei)
⅓ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
75 gram
Wortelschijfjes
150 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
1 el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat je door de paprika in dit gerecht meer dan de ADH vitamine C binnenkrijgt? Eén paprika per persoon levert je zelfs meer dan het dubbele!

Tip: Voeg eventueel meer kokend water toe als de parelcouscous te snel droogkookt.

