Wist je dat je overgebleven venkelstelen kunt gebruiken om een smaakvolle en verfrissende venkelthee te maken? Een gezonde en smakelijke manier om van elk deel van deze groente te genieten!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Fennel
1 piece
Garlic
75 g
Orzo
(Contains: Tarwe May be present: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
100 g
Spinach
(May be present: Selderij)
20 g
Pistachio nuts
(Contains: Pistachenoten May be present: Sesamzaad, Pinda's, Noten)
¼ piece
Lemon
25 g
Herbed cream cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
25 g
Feta
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ sachet(s)
Italian seasoning
½ piece
Onion
½ tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
[Plant-based] butter
175 milliliters
Water
½ tablespoon
White wine vinegar
⅓ piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper