
Minder moeite doen hoeft niet te betekenen dat een gerecht minder smaak krijgt! Voor dit eenpansrecept voeg je alles toe aan één schotel voor een simpele, heerlijke maaltijd waarbij je achteraf gemakkelijk kunt opruimen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
90 gram
Penne
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
180 gram
Broccoli
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Kipfilet met mediterrane kruiden
1 tl
Wittewijnazijn
¾ el
Olijfolie
200 ml
Zoutarme kippenbouillon
naar smaak
Peper en zout



Tip: Vind je de saus te waterig? Draai het vuur iets hoger en kook de saus iets langer in zonder deksel.
