Skip to main content
Mini-hamburgers en kipsaté

Mini-hamburgers en kipsaté

met pindasaus en whiskeysaus

Gezellig avondje gourmetten? Bouw een burgertje of rijg je eigen kipsaté.

Allergenen:
Soja
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad
Mosterd
Ei
Pinda's
Zwaveldioxide en sulfiet

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Mini-hamburgerbol

(Bevat: Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad Kan bevatten: Gluten, Noten)

40 gram

Uienchutney

60 gram

Whiskeysaus

(Bevat: Mosterd, Ei)

60 gram

Pindasaus

(Bevat: Soja, Tarwe, Pinda's)

25 gram

Barbecuesaus

(Bevat: Mosterd, Zwaveldioxide en sulfiet)

50 gram

Kipsatéblokjes

2 stuk(s)

Kalfsburger

(Kan bevatten: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)

Voedingswaarden

Energie (kJ)2867 kJ
Energie (kcal)685 kcal
Vetten45.3 g
waarvan verzadigd12 g
Koolhydraten39.8 g
waarvan suikers16.8 g
Vezels3.1 g
Eiwitten30.4 g
Zout2.6 g

Benodigdheden

Steelpan

Instructies

1
  • Verhit de pindasaus vlak voor serveren in een kleine steelpan op laag vuur. 
2
  • Bak de mini-hamburgers en kipsaté tot ze gaar zijn.
  • Serveer de kipsatéblokjes met de pindasaus.
  • Beleg de mini-hamburgerbollen met de hamburgers. Serveer met de uienchutney, whiskeysaus en barbecuesaus.
     

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders