Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Kies deze week voor een snelle pokebowl met tonijn, avocado, sojabonen en komkommer! Je brengt het geheel op smaak met furikake en een dressing van srirachamayo.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
240 g
Diced tuna steak
(Contains: Vis)
150 g
Sushi rice
1 piece
Cucumber
1 piece
Avocado
50 g
Edamame
(Contains: Soja)
50 g
Sriracha mayo
(Contains: Soja, Mosterd, Ei)
1 sachet(s)
Furikake
(Contains: Soja, Sesamzaad, Tarwe)
350 milliliters
Boiled water
2 tablespoon
White wine vinegar
2 teaspoon
Sugar
1 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: De tonijnblokjes zijn smaakvoller en malser als ze nog rauw zijn vanbinnen. Eet je ze liever minder rauw? Bak ze dan nog 1 - 2 minuten verder per kant.