Wanneer je dit op tafel zet, denkt men misschien eerst dat dit recept heel zwaar is. Maar niets is minder waar! Je gebruikt namelijk vooral fruit voor deze chocolademousse. Avocado zit boordevol vitamines, is rijk aan vezels en bevat onverzadigde vetten die goed voor je zijn. Lekker én gezond dus!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Banaan
1 unit
Avocado
1 teaspoon
Kokosrasp
(May be present: Sesamzaad, Pinda's, Noten)
2 tablespoon
Cacaopoeder
2 teaspoon
Honing
½ teaspoon
Vanille-extract
drizzle
Melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
Snijd de avocado doormidden en lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd de banaan in plakken.
Meng het vruchtvlees van de avocado met de banaan, cacaopoeder, honing en vanille-extract in een kom en pureer met een staafmixer. Voeg een scheutje melk toe om de chocolademousse romig te maken.
Verdeel de chocolademousse over glazen, dek af met vershoudfolie en laat ongeveer 1 uur rusten in de koelkast.
Garneer de chocolademousse vlak voor het opdienen met kokosrasp.