Skip to main content
Mango-kokossmoothie met rozijnen en cashewnoten

Mango-kokossmoothie met rozijnen en cashewnoten

3.5
(16)

Goedemorgen!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Pinda's
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Mango

1 stuk(s)

Limoen

75 ml

Kokosmelk

200 ml

Biologische Bulgaarse yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

30 gram

Rozijnen

(Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

30 gram

Cashewnoten

(Bevat: Pinda's, Noten)

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)1310 kJ
Energie (kcal)313 kcal
Vetten19 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten26 g
Vezels2 g
Eiwitten9 g

Instructies

1

Schil de mango en snijd rondom de pit in blokjes. Pers de limoen uit en roer de kokosmelk goed door.

2

Meng de mango met het limoensap, de kokosmelk, de Bulgaarse yoghurt en de helft van de rozijnen en cashewnoten in een blender of hoge kom met staafmixer en mix tot een smoothie.

3

Verdeel de smoothie over de glazen en garneer met de overige cashewnoten en rozijnen.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders