
Amandelen, vaak verward met noten, zijn eigenlijk zaden van de amandelboom (Prunus dulcis). Hierdoor behoren amandelen tot de steenvruchtfamilie, net als perziken en abrikozen!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn
(Kan bevatten: Soja, Gluten, Ei, Mosterd, Selderij)
75 gram
Volkoren couscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd, Lupine)
150 gram
Wortelschijfjes
(Kan bevatten: Selderij)
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
50 gram
Spinazie
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
20 gram
Rozijnen
½ el
Olijfolie
75 ml
Zoutarme runderbouillon
¼ el
Extra vierge olijfolie
2 el
Water voor saus
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.


