
Jonge kappertjes zijn erg delicaat en kunnen snel verwelken in de zon, dus worden ze uitsluitend 's ochtends vroeg geplukt, wanneer het koel is. Zo blijven de knopjes mooi vol en smaakvol!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
90 gram
Penne
(Bevat: Soja, Mosterd, Kan sporen van allergenen bevatten, Gluten, Tarwe)
2.5 gram
Verse dille
(Bevat: Selderij, Kan sporen van allergenen bevatten)
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Kappertjes
¼ stuk(s)
Citroen
100 gram
Passata
65 gram
Rode cherrytomaten
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout



