.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
250 g
Baby potatoes
2.5 g
Fresh curly parsley
100 g
Beef mince with kofta seasoning
200 g
Italian-style vegetable mix with mushrooms
40 g
Pesto rosso
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Olive oil
Kook ruim water in een pan met deksel voor de krieltjes. Halveer de krieltjes en snijd eventuele grote krieltjes in kwarten. Kook de krieltjes 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af. Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.
Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 - 4 minuten. Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 - 6 minuten.
Tip: De groentemix in dit gerecht bevat voornamelijk groene groenten. Groene groenten zijn onder andere rijk aan ijzer, calcium en foliumzuur - alle drie dragen bij aan een sterk en energiek lichaam!
Voeg de krieltjes en de rode pesto toe aan de hapjespan. Schep goed om en bak nog 1 - 2 minuten.
Verdeel het gerecht over de borden. Garneer met de overige krulpeterselie.