Skip to main content
Knapperige ciabatta met ham-kaasomelet
Knapperige ciabatta met ham-kaasomelet

Knapperige ciabatta met ham-kaasomelet

4.1
(7)

Knapperige ciabatta met ham-kaasomelet

Allergens:
Ei
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

4 unit

Ei

(Contains: Ei)

2 unit

Bruine ciabatta

(Contains: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

2 unit

Belegen kaasplakken

(Contains: Melk (inclusief lactose))

4 unit

Achterham

Not included in your delivery

½ tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

drizzle

Melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

pinch

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories494 kcal
Energy (kJ)2066.9 kJ
Fat26 g
Saturated Fat13 g
Carbohydrate32 g
Dietary Fiber4 g
Protein27 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts het ei met een scheutje melk, peper en zout in een kom.

2

Bak de ciabatta’s in 10 minuten goudbruin.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en doe het ei in de pan. Leg de jonge kaas op het ei en voeg ook de ham toe. Bak het ei 2 - 3 minuten op middelmatig vuur. Keer het ei om en bak nog 1 – 2 minuten.

4

Verdeel de ciabatta’s over de borden. Snijd de omelet doormidden en verdeel de omelet over de ciabatta’s.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes