
Extra in de box van deze week: koffieJe krijgt zowel cups als gemalen koffie, dus voor ieder wat wils!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 unit
Appel
100 g
Havermout
(Contains: Gluten)
50 g
Dadelstukjes
500 milliliters
Halfvolle melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
15 g
Lijnzaad
(May be present: Soja, Noten, Sesamzaad, Gluten, Pinda's)
40 g
Walnoten
(Contains: Noten May be present: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

Verwijder de klokhuis van de appel (elstar) en snijd klein.

Meng de havermout, halfvolle melk, appel en het grootste deel van de dadelstukjes in een steelpan met deksel. Verwarm de havermout gedurende 5 minuten, afgedekt, op middelmatig vuur.

Roer de lijnzaad door de havermout. Verkruimel de walnoten hierover en garneer met de overige dadelstukjes.

Verdeel de havermout over ontbijtkommen. Verkruimel de walnoten hierover en garneer met de achtergehouden dadels.