
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
20 g
Pistachenoten
(Contains: Noten May be present: Pinda's, Sesamzaad)
1 unit
Handsinaasappel
1 unit
Grapefruit
250 milliliters
Biologische yoghurt Griekse stijl
(Contains: Melk (inclusief lactose))
30 g
Meergranenvlokken
(Contains: Gluten)
1 unit
Honing
Hak de pistache grof. Snijd de kontjes van de handsinaasappel en de grapefruit. Snijd de schil weg en snijd het vruchtvlees in plakken van ½ cm. Meng de plakken handsinaasappel en grapefruit met de helft van de honing in een kom.
Verdeel de Griekse yoghurt over kleine borden en verdeel de citrussalade erover. Druppel de overige honing erover en bestrooi met de meergranenvlokken en pistachenoten.