
Met dit recept tover je 356 gram groenten per portie op je bord!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Courgette
2.5 tl
Verse gember
½ stuk(s)
Groene peper
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
½ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
½ zakje(s)
Garam masala
125 ml
Kokosmelk
25 gram
Rode splitlinzen
(Kan bevatten: Gluten)
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Amandelnoten, Noten Kan bevatten: Gluten, Ei, Gerst, Kamut, Khorasan (tarwe), Mosterd, Haver, Pinda's, Lupine, Noten, Sesamzaad, Spelt, Soja, Rogge, Selderij, Tarwe, Zwaveldioxide en sulfiet)
10 gram
Geroosterde cashewnoten
(Bevat: Noten, Cashewnoten Kan bevatten: Noten, Macadamianoten, Paranoten, Pecannoten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten)
5 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
100 gram
Bloemkoolrijst
100 gram
Spinazie
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Wittewijnazijn
200 ml
Water
⅓ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Linzen bevatten veel eiwitten: ideaal als vleesvervanger dus! Ze hebben nog een streepje voor, linzen bevatten namelijk ook nog eens vezels. Win-win dus!


