The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4 unit
Achterham
2 unit
Belegen kaasplakken
(Contains: Melk (inclusief lactose))
4 unit
Ei
(Contains: Ei)
2 unit
Bruine ciabatta
(Contains: Melk (inclusief lactose), Gluten, Soja)
drizzle
Melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Peper en zout
½ tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts het ei met de melk en peper en zout naar smaak in een mengkom.
Bak de ciabatta´s in 10 minuten goudbruin.
Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en doe het ei in de pan. Leg de jonge kaas op het ei en voeg ook de ham toe. Bak het ei 2 - 3 minuten op middelmatig vuur. Keer het ei om en bak nog 1 – 2 minuten.
Verdeel de ciabatta’s over de borden. Snijd de omelet doormidden en verdeel ieder ciabatta broodje met de helft van de omelet.