Alles over de Italiaanse grana padano lees je op ons blog!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Bruine ciabatta
(Contains: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))
4 unit
Ei
(Contains: Ei)
2 slice
Achterham
50 g
Geraspte grana padano
(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei)
6 unit
Perssinaasappel
1 tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de volkoren ciabatta 8 minuten in de oven.
Kluts ondertussen de eieren met een vork in een kom. Bestrooi met peper en zout. Pers het sap van de sinaasappelen uit.
Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg het eimengsel toe. Leg hier vervolgens de achterham op, bestrooi met grana padano en laat het ei stollen.
Snijd de ciabatta doormidden en de omelet in kwarten en verdeel de omelet over het broodje. Serveer met het versgeperste sinaasappelsap.