Skip to main content
Chuncky peercake
Chuncky peercake

Chuncky peercake

3.8
(25)
Allergens:
Gluten
Noten
Ei
Melk (inclusief lactose)
Lupine

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Peer

½ unit

Banaan

75 g

Havermout

(Contains: Gluten)

50 g

Amandelmeel

(Contains: Noten)

1.5 teaspoon

Gemalen kaneel

30 g

Rozijnen

(May be present: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

1 unit

Ei

(Contains: Ei)

unit

Sinaasappel-banaansap

Not included in your delivery

tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1 teaspoon

Bakpoeder

(Contains: Melk (inclusief lactose), Lupine)

pinch

Zout

1 teaspoon

Vanille-extract

Nutrition Values

/ per serving
Calories466 kcal
Energy (kJ)1949.7 kJ
Fat21 g
Saturated Fat4 g
Carbohydrate53 g
Dietary Fiber8 g
Protein14 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Large Bowl
Small Bowl

Cooking Steps

Snijd de peer in plakken.
1

Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een cakevorm in met roomboter. Snijd de peer klein en snijd de banaan in plakken.

2

Meng in een grote mengkom de havermout, amandelmeel, bakpoeder, kaneel, rozijnen en zout.

Mis het geheel.
3

Voeg in een kleine beslagkom de banaan, ei en vanille-extract. Meng met een mixer tot de banaan fijn is en het een geheel is. Voeg het banaan-sinaasappelsap toe en mix kort totdat alles goed gemengd is.

Schep het beslag in de cakevorm.
4

Voeg de peer en het eimengsel toe aan de mengkom met het havermoutmengsel en roer kort om tot een beslag. Schep het beslag over in de cakevorm en verdeel zonder aan te drukken over de vorm. Bak de cake 35-40 minuten in het midden van de oven.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes