
Klein maar krachtig! Radijsjes zijn een uitstekende bron van vitamine C, zitten boordevol vezels en bevatten weinig calorieën.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Courgette
½ zakje(s)
Gomasio-tuinkruidenmix
(Bevat: Sesamzaad, Selderij)
5 gram
Verse dille & bieslook
⅓ head
Botersla
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Kipfilet met mediterrane kruiden
½ bosje(s)
Radijs
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Wittewijnazijn
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
¾ el
Olijfolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
½ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout

Tip: Om afwas te besparen kun je de aardappelpartjes ook direct op de bakplaat met bakpapier mengen met de olijfolie, peper en zout.




