
Met dit recept tover je 355 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Vers citroengras
½ stuk(s)
Ui
½ pak(ken)
Zwarte bonen
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
½ zakje(s)
Gele currykruiden
½ pak(ken)
Tomatenblokjes
90 ml
Kokosmelk
1 stuk(s)
Volkoren Libanees platbrood
(Bevat: Tarwe, Gluten)
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
4 ml
Chili-olie
70 gram
Mais in blik
½ el
Olijfolie
100 ml
Water
⅓ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout





