Bestellen
Hoe werkt het?
Hoe het werkt
Maaltijdbox
Duurzaamheid
Contactpagina
Recepten
Op het menu
Alle recepten
Cadeaubon
Nederlands
NL
English
EN
Login
Login
Onze boxen
Zo werkt het
Op het menu
Recepten
Hulp
Contact
Markt
Cadeaubon
Duurzaamheid
Nederlands
NL
English
EN
HelloFresh
Recepten
Bulgur met Hollandse boerenkool, feta en knapperige amandelen
Email
Facebook
Twitter
Messenger
Pinterest
Bulgur met Hollandse boerenkool, feta en knapperige amandelen
met de frisse smaak van limoen
Bestel soortgelijke recepten voor € 3,10 per portie
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Lees meer
Bereidingstijd
35 minuten
oventijd
Niveau
Makkelijk
Voedingswaarden
/ per gerecht
Instructies
Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum
met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros
Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek
met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen
met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip
Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek
met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof
met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra
met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen
met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette
met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons
met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney
met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof
Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus
met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney
met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen
met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus
met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus
met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra
met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek
met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders
Papillot van zeebaars met ratatouille
met aardappelpartjes en basilicum-parmezaanmayonaise
Zalm in dilleroomsaus
met aardappelpuree, wortel en sperziebonen
Enchilada's 'Un Poco Loco' geïnspireerd op Miguel
met varkensgehakt en smashed tortillachips
Fusion broodje gehaktbal met witte kaas
met za'atar aardappeltjes, peterselie en Midden-Oosterse kruiden
Hamburger met cheesy pesto-aardappelpuree met basilicum
met courgette, oregano, gebakken ui en spinazie
Kipburger met mozzarella en serranoham
met briochebroodje, avocado, cherrytomaten en rucola
Romige groentecurry met yoghurt en amandelen
met rijst, geroosterde bloemkool en puntpaprika
Entrecote deluxe in knoflookjus met aardappelpartjes
met frisse salade, kappertjes en gefrituurde uitjes
Shakshuka met verse geitenkaas
met krulpeterselie en bierbostelbroodje
Pittige massala met linzen en aubergine
met gouden rijst, kruidige yogurtsaus en cashewstukjes
Gnocchi met burrata en kipfilet
met tomatensaus, courgette en vers basilicum
Smokey tostada's met zwarte bonen
kies en mix toppings: kruidige limoensaus, peterselie, tomaat en meer!
Turkse pide met gehaktballetjes
met rode puntpaprika en zoetzure ui
Pastabowl met garnalen en tomatensaus
kies en mix toppings: mozzarella, basilicum, geroosterde panko en meer!
Grote garnalen met broccolini en noedels
geïnspireerd op pad see ew, met pinda's, Thais basilicum en limoen
Kipworstjes met witte kaas
met kruidige parelcouscous, rozijnen en munt
Romige farfalle met aubergine en kipfilet
en voor ouders: peterselie en kalamata-olijven
Kruidige Thaise-stijl noedelbowl met tempeh
met vissaus, pinda's en verse kruiden
Varkensworstjes met bieslook-aardappelpuree
met uienchutney, spinazie en knoflooktomaten
Mujaddara met harissa, cherrytomaten en komkommeryoghurt
klassieke Midden-Oosterse rijst en linzen met gebakken ui
Bekijk ons menu