
De pannenkoekjes zijn extra luchtig doordat je geen meel gebruikt!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
2 unit
Banaan
4 unit
Ei
(Contains: Ei)
1 teaspoon
Gemalen kaneel
6 unit
Perssinaasappel
30 g
Lijnzaad
(May be present: Soja, Noten, Sesamzaad, Gluten, Pinda's)
1 unit
Honing
pinch
Zout
2 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
Prak de bananen met een vork in een kom.

Voeg de eieren, de helft van de lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork tot een beslag.

Verhit ¼ deel van de roomboter in een koekenpan en bak van ¼ deel van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.

Pers ondertussen de sinaasappels uit.

Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met de kaneel en het overige lijnzaad.