
Briochebrood komt oorspronkelijk uit Frankrijk, vandaar de naam. Dit brood is wat luchtiger en valt daardoor niet zo zwaar op de maag als andere broden. Het is zelfs een beetje te vergelijken met cake!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Meatier-burger
(Bevat: Mosterd Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Ei, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Appel
100 gram
Rode cherrytomaten
2 plak(ken)
Ontbijtspek
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
½ zakje(s)
BBQ-rub
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Soja, Tarwe)
40 gram
Uienchutney
30 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
1 tl
Mosterd
1 tl
Witte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout



