Het geheim van perfect gegrilde grillkaas is timing - bak de grillkaas vlak voor serveren en liever te kort dan te lang.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
300 g
Potatoes
½ piece
Apple
10 g
Chopped walnuts
10 g
Raisins
150 g
Chopped escarole
100 g
Cypriot-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
20 g
Onion chutney
1 teaspoon
[Plant-based] butter
1 teaspoon
Mustard
½ tablespoon
Olive oil
[Plant-based] milk
½ tablespoon
Balsamic vinegar
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
0.12 piece
Low sodium vegetable stock cube
Tip: Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan 200 gram aardappelen per persoon en de helft van de witte grillkaas. Gebruik de overige grillkaas bijvoorbeeld voor een lunchsalade de volgende dag en maak van de overige aardappelen bijvoorbeeld een koude aardappelsalade.
Tip: Houd je niet van rauwe andijvie? Blancheer de andijvie dan 1 minuut in kokend water.
Tip: Is de grillkaas erg nat? Dep de plakken dan voor het bakken droog met keukenpapier. Zorg ervoor dat je pan goed heet is voordat je gaat bakken, anders kan het zijn dat de grillkaas uitloopt.
Tip: Wist je dat andijvie weinig calorieën bevat, maar wel rijk is aan vitaminen en mineralen? Zoals vitamine K - onder andere belangrijk voor de aanmaak van sterke botten.