Zuurdesembroodje met omelet

Zuurdesembroodje met omelet

Met belegen kaas en ontbijtspek

star version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 iconstar version 2 icon
Beoordeeld met 3.3 / 4van de 3 beoordelingen
Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen:EiMelk (inclusief lactose)Glutenbevattende granenSojaSesamzaad
Voorbereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 1
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

4 stuks

Vrije-uitloopei

(BevatEi)

50 ml

Halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

25 g

Belegen kaas, geraspt

(BevatMelk (inclusief lactose))

4 plakje

Ontbijtspek

2 stuks

Zuurdesembroodje

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)2573 kJ
Energie (kcal)615 kcal
Vetten26.0 g
waarvan verzadigd11.2 g
Koolhydraten63 g
waarvan suikers2.1 g
Vezels3 g
Eiwitten30 g
Zout2.3 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts het ei in een kom met de melk, belegen kaas, peper en zout naar smaak. Snijd het ontbijtspek in kleine stukjes.

2

Bak het zuurdesembroodje 6 – 8 minuten in de oven.

3

Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan en bak het ontbijtspek 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg het ei toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur of tot het ei bijna gestold is. Keer de omelet om en bak nog 1 – 2 minuten.

4

Snijd het zuurdesembroodje open en serveer de omelet erop.