Skip to main content
Yoghurt met passievrucht, vijgen en muesli
Yoghurt met passievrucht, vijgen en muesli

Yoghurt met passievrucht, vijgen en muesli

4.3
(12)

Goedemorgen!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Noten
Zwaveldioxide en sulfiet
Pinda's

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

240 ml

Naturel yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

50 gram

Muesli

(Bevat: Gluten, Noten, Zwaveldioxide en sulfiet, Pinda's)

2 stuk(s)

Passievrucht

2 stuk(s)

Appel

25 gram

Gedroogde vijgenstukjes

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)359 kcal
Energie (kJ)1502 kJ
Vetten15 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten46 g
Vezels6 g
Eiwitten8 g

Instructies

1

Verdeel de yoghurt over de kommen. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.

2

Snijd de passievruchten doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en verdeel over de yoghurt.

3

Garneer als laatste met de vijgenstukjes en muesli.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders