
Appel is de perfecte toevoeging aan een tonijnsalade! Het zorgt voor een extra knapperige bite en een zoete smaak die de rijke, hartige smaken van de tonijn, ui en bieslook in balans brengt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
300 gram
Zoete aardappel
½ stuk(s)
Appel
½ stuk(s)
Rode ui
50 gram
Rodekool, wittekool en wortel
50 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Komkommer
1 blik(ken)
Tonijn in water
(Bevat: Vis)
5 gram
Verse dille & bieslook
½ tl
Mosterd
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout


Tip: Controleer na 30 minuten of de zoete aardappel al gaar is door met een vork in een van de blokjes te prikken. Pas eventueel de baktijd hierop aan.

