
Je brengt deze vegetarische curry op smaak met een Afrikaanse kruidenmix. Deze mix bestaat onder andere uit venkelzaad, kurkuma, komijn en kaneel.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
75 g
Jasmine rice
½ piece
Garlic
½ piece
Onion
½ sachet(s)
African-inspired spice mix
¼ sachet(s)
Yellow curry spices
150 g
Cauliflower florets
10 g
Salted almonds
125 g
Organic Greek yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
¼ piece
Red chili pepper
¼ can
Chickpeas
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
50 milliliters
[Plant-based] milk
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
1.5 tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper

Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.


Tip: Houd jij van pittig en heb je chilivlokken in huis? Voeg ze dan bij deze stap naar smaak toe.

Weetje: Bloemkool is rijk aan calcium voor sterke botten en tanden, vitamine C voor de weerstand, kalium voor een gezonde bloeddruk en vezels voor gezonde darmen.