Tarte tatin is naar het schijnt per ongeluk ontstaan toen de Franse zusjes Tatin de vergeten bodem van hun appeltaartje er als noodoplossing bovenop legden. Het resultaat was verrukkelijk en zette de appeltaartwereld op zijn kop. Vandaag maak je een hartige variant met sjalotten. De salade met geroosterde druiven en marcaire, een mild kaasje uit de Vogezen, vult het taartje perfect aan.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
8 stuk(s)
Sjalot
100 gram
Rode pitloze druiven
6 bosje(s)
Verse tijm
½ rol(len)
Bladerdeeg
30 gram
Pecannoten
6 bosje(s)
Verse dragon
1 stuk(s)
Roodlof
80 gram
Marcaire
40 gram
Babyspinazie
1 el
Olijfolie
2 tl
Suiker
3.5 el
Zwarte balsamicoazijn
2 el
Roomboter
1.5 el
Extra vierge olijfolie
¼ tl
Honing
¼ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Meer informatie over onze Kerstboxen vind je hier: www.hellofresh.nl/kerst