
Eieren zijn een veelzijdige topping in veel Aziatische noedelgerechten: ze kunnen gepocheerd, gebakken of zachtgekookt worden geserveerd. Ze zorgen zeker voor een meer voedzaam en compleet gerecht!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
200 gram
Roerbakmix met champignons
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
25 gram
Tahin
(Bevat: Sesamzaad)
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Tarwe, Soja)
½ stuk(s)
Limoen
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout



