
Met dit recept tover je 258 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Steak
0.3 stuk(s)
Knolselderij
(Bevat: Selderij)
100 gram
Sperziebonen
¼ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
0.1 stuk(s)
Citroen
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
¼ el
[Zoutarme] sojasaus
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Haal voor het beste resultaat de steak 30 minuten voor het bakken uit de koelkast.


Tip: Kook je op gas? Haal dan eventueel de pan van het vuur wanneer je het water toevoegt.

Tip: Voor rood van binnen: 1 - 2 minuten per kant. Half doorbakken: 2 1/2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.

