Skip to main content
Speltbaguette met roerei en gruyère
Speltbaguette met roerei en gruyère

Speltbaguette met roerei en gruyère

Een knapperig broodje met ei en kaas, ideaal voor de zondagochtend

4.0
(33)
Allergens:
Ei
Gluten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

4 unit

Ei

(Contains: Ei)

2 unit

Kleine speltbaguette

(Contains: Gluten)

50 g

Geraspte gruyère

(Contains: Melk (inclusief lactose))

6 unit

Perssinaasappel

1 unit

Pruimtomaat

Not included in your delivery

1 tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories531 kcal
Energy (kJ)2221.7 kJ
Fat23 g
Saturated Fat12 g
Carbohydrate58 g
Dietary Fiber3 g
Protein30 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Stove
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Kluts het ei met de helft van de gruyère, peper en zout in een kom.
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts het ei met de helft van de gruyère, peper en zout in een kom.

Pers de sinaasappels uit.
2

Bak de speltbaguette 10 minuten in de oven. Pers ondertussen de sinaasappels uit en snijd de tomaat in plakken.

Voeg het ei toe en laat al roerende stollen.
3

Smelt de helft van de roomboter in een koekenpan. Voeg het ei toe en laat al roerende stollen.

Beleg de speltbaguette.
4

Snijd de speltbaguette open, smeer met de overige roomboter en verdeel de tomaat en het ei erover. Garneer met de overige gruyère.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes