
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4 unit
Ei
(Contains: Ei)
2 unit
Kleine speltbaguette
(Contains: Gluten)
50 g
Geraspte gruyère
(Contains: Melk (inclusief lactose))
6 unit
Perssinaasappel
1 unit
Pruimtomaat
1 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Peper en zout

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts het ei met de helft van de gruyère, peper en zout in een kom.

Bak de speltbaguette 10 minuten in de oven. Pers ondertussen de sinaasappels uit en snijd de tomaat in plakken.

Smelt de helft van de roomboter in een koekenpan. Voeg het ei toe en laat al roerende stollen.

Snijd de speltbaguette open, smeer met de overige roomboter en verdeel de tomaat en het ei erover. Garneer met de overige gruyère.