
Champignons zijn een goede toevoeging aan je maaltijd - ze bevatten vitamine B2, zijn eiwitrijk en zorgen voor een fijne bite.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
25 gram
Aglio e olio
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
90 gram
Spaghetti
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
50 gram
Spinazie
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
100 gram
Passata
125 gram
Rode cherrytomaten
125 gram
Champignons
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Champignons zijn rijk aan het mineraal fosfor dat samen met calcium zorgt voor stevige botten en tanden. Fosfor zit voornamelijk in vlees, vis en zuivel, maar ook in plantaardige producten zoals peulvruchten, volkoren granen en paddenstoelen.

