
Het woord “koolrabi” komt van het Duitse "kohl" (kool) en "rabi" (raap). Deze veelzijdige groente, met zijn milde, licht zoete smaak, kan in allerlei gerechten worden gebruikt - zelfs de bladeren zijn eetbaar!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
½ stuk(s)
Koolrabi
150 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
125 gram
Broccoli
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Gluten, Ei, Gerst, Kamut, Khorasan (tarwe), Mosterd, Haver, Pinda's, Lupine, Noten, Sesamzaad, Spelt, Soja, Rogge, Selderij, Tarwe, Zwaveldioxide en sulfiet, Kan sporen van allergenen bevatten, Amandelnoten, Noten)
5 gram
Verse dille & bieslook
25 gram
Fresco spalmabile - roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
¼ el
Mosterd
naar smaak
Peper en zout





