
Zin in risotto, maar weinig tijd? Deze variant maak je van orzo. Dit heeft minder tijd nodig om te garen, maar heeft wel het smeuïge dat je van ristotto gewend bent.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Onion
1 piece
Garlic
½ piece
Fennel
½ piece
Courgette
¼ piece
Lemon
25 g
Bacon lardons
75 g
Orzo
(Contains: Tarwe May be present: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
⅓ sachet(s)
Dried thyme
1 piece
Fillet of haddock
(Contains: Vis)
200 milliliters
Low sodium vegetable stock
1 tablespoon
Olive oil
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper

Tip: Heb je geen haast en wil je dit gerecht een leuke draai geven? Schaaf dan de courgette in linten en bak ze mee met de schelvisfilet voor een mooi eindresultaat.

Weetje: Courgette behoort tot de vruchtgroenten, zoals komkommer, pompoen en tomaat. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?

Weetje: Vis is rijk aan jodium – belangrijk voor de schildklier, de stofwisseling en de groei van kinderen. Eet je weinig brood (met bakkerszout)? Zorg dan dat je voldoende vis en zuivel eet om toch genoeg jodium binnen te krijgen.
