
De taco vindt zijn oorsprong in de Mexicaanse mijnen en dankt zijn naam aan een velletje papier met dynamiet ertussen. Ook deze taco zorgt voor een (smaak)explosie!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 unit
Cod fillet
(Contains: Vis)
25 g
Hoisin sauce
(Contains: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
½ unit
Onion
3 unit
Mini tortillas
(Contains: Tarwe)
½ unit
Carrot
½ unit
Cucumber
¼ unit
Red chili pepper
15 g
Crispy fried onions
(Contains: Tarwe May be present: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
5 g
Fresh coriander
(May be present: Selderij)
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
¾ tablespoon
White wine vinegar
½ teaspoon
Sugar
½ tablespoon
Olive oil
½ teaspoon
[Reduced salt] soy sauce
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper

Tip: Je verwarmt de oven voor de tortilla's. Je kunt ook een koekenpan gebruiken.



Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.