.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
180 g
Garnalen
(Contains: Schaaldieren)
25 g
Panko paneermeel
(Contains: Gluten, Tarwe)
¼ unit
Venkel
50 g
Rodekool en wortel
(May be present: Selderij)
30 g
Mayonaise
(Contains: Ei, Mosterd)
¼ unit
Limoen
1 unit
Tomaat
3 unit
Mini-tortilla's
(Contains: Gluten)
1 tablespoon
Zonnebloemolie
½ tablespoon
Witte balsamicoazijn
to taste
Peper en zout
• Dep de garnalen droog met keukenpapier. Meng ze in een kom met 1/2 el zonnebloemolie per persoon, peper en zout. Voeg de panko toe en meng goed, tot de garnalen bedekt zijn met een laagje panko. • Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de garnalen 4 – 6 minuten, of tot ze goudbruin zijn.
• Halveer de venkel, snijd in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd de venkel in dunne reepjes. Bewaar het eventuele venkelloof. • Meng in een saladekom de rode kool en wortel met de venkel, mayonaise en 1/2 el witte balsamicoazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
• Snijd de limoen in partjes.Snijd de tomaat in kleine blokjes.
• Verdeel de salade over de tortilla's. • Leg de garnalen erop en verdeel de tomatenblokjes erover. • Gebruik het venkelloof als garnering en serveer de limoenpartjes erbij.