Skip to main content
Mini-tortilla's met krokante garnalen en venkel
Mini-tortilla's met krokante garnalen en venkel

Mini-tortilla's met krokante garnalen en venkel

met dubbele portie garnalen

4.4
(80)

.

Allergens:
Schaaldieren
Gluten
Tarwe
Ei
Mosterd

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

180 g

Garnalen

(Contains: Schaaldieren)

25 g

Panko paneermeel

(Contains: Gluten, Tarwe)

¼ unit

Venkel

50 g

Rodekool en wortel

(May be present: Selderij)

30 g

Mayonaise

(Contains: Ei, Mosterd)

¼ unit

Limoen

1 unit

Tomaat

3 unit

Mini-tortilla's

(Contains: Gluten)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Zonnebloemolie

½ tablespoon

Witte balsamicoazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3458 kJ
Calories827 kcal
Fat39 g
Saturated Fat5.1 g
Carbohydrate76 g
Sugar10 g
Dietary Fiber8 g
Protein38 g
Salt2.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan
Paper Towel
Salad Bowl

Cooking Steps

.
1

• Dep de garnalen droog met keukenpapier. Meng ze in een kom met 1/2 el zonnebloemolie per persoon, peper en zout. Voeg de panko toe en meng goed, tot de garnalen bedekt zijn met een laagje panko. • Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de garnalen 4 – 6 minuten, of tot ze goudbruin zijn.

.
2

• Halveer de venkel, snijd in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd de venkel in dunne reepjes. Bewaar het eventuele venkelloof. • Meng in een saladekom de rode kool en wortel met de venkel, mayonaise en 1/2 el witte balsamicoazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

.
3

• Snijd de limoen in partjes.Snijd de tomaat in kleine blokjes.

.
4

• Verdeel de salade over de tortilla's. • Leg de garnalen erop en verdeel de tomatenblokjes erover. • Gebruik het venkelloof als garnering en serveer de limoenpartjes erbij.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes