
Met dit recept tover je 260 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Aardappelen
½ takje(s)
Verse rozemarijn
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Appel
1 stuk(s)
Portobello
65 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Wortelbroodje
(Bevat: Soja, Tarwe, Gluten, Sesamzaad Kan bevatten: Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Selderij, Ei)
50 gram
Gesneden rodekool
10 gram
Cranberrychutney
1 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
0.51 el
Extra vierge olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout





Tip: Vind je de koolsla te zuur? Voeg dan meer suiker naar smaak toe.
