
Deze falafelballetjes zijn gemaakt van kikkererwten en gekruid met komijn, knoflook en koriander. Daarnaast bevatten ze ook ijzer, zink en vitamine B12!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Falafel
(May be present: Haver, Mosterd, Soja, Tarwe, Gerst, Gluten)
½ piece
Eggplant
½ piece
Onion
½ piece
Cucumber
25 g
Radicchio & romaine
½ sachet(s)
Za'atar
(Contains: Sesamzaad)
50 g
Organic full-fat yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
5 g
Fresh flat leaf parsley & mint
(May be present: Selderij)
2 piece
Pita bread
(Contains: Tarwe)
1.5 tablespoon
Olive oil
1 tablespoon
White wine vinegar
1 teaspoon
Sugar
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
to taste
Salt and pepper

Tip: In deze stap verwarm je de oven om later de pita in te verwarmen. Je kunt ook een broodrooster gebruiken.

Tip: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak dan alle ui mee met de aubergine.





























































