
Deze falafelballetjes zijn gemaakt van kikkererwten en gekruid met komijn, knoflook en koriander. Daarnaast bevatten ze ook ijzer, zink en vitamine B12!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Falafel
(Kan bevatten: Haver, Mosterd, Soja, Tarwe, Gerst, Gluten)
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Komkommer
25 gram
Radicchio en romaine
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat: Sesamzaad)
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten: Selderij)
2 stuk(s)
Pitabroodje
(Bevat: Tarwe)
1.5 el
Olijfolie
1 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout

Tip: In deze stap verwarm je de oven om later de pita in te verwarmen. Je kunt ook een broodrooster gebruiken.

Tip: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak dan alle ui mee met de aubergine.

