
Je bereidt dit gerecht met vegan nuggets. Ze hebben evenveel smaak en bite als de variant van vlees, maar ze zijn 100% plantaardig!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Onion
5 piece
Vegan nuggets
(Contains: Tarwe, Gerst, Soja May be present: Mosterd)
125 g
Pre-cooked beetroot
½ piece
Apple
20 g
Onion chutney
200 g
Pre-cooked halved baby potatoes [skin-on]
20 g
Arugula & lamb's lettuce
½ teaspoon
Sugar
½ tablespoon
Sunflower oil
1 teaspoon
Mustard
½ tablespoon
White wine vinegar
1 teaspoon
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
[Plant-based] butter
25 g
[Plant-based] mayonnaise
to taste
Salt and pepper



Tip: Bak de appel niet te lang en gebruik voldoende (plantaardige) roomboter zodat de appel niet aan de pan blijft plakken.
