
Kokosmelk voegt een romige en rijke textuur toe aan curry's met een beetje natuurlijke zoetheid. Het brengt kruiden in balans, versterkt smaken en geeft het gerecht een zachte, luxueuze consistentie.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
75 gram
Bruine snelkookrijst
90 ml
Kokosmelk
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
65 gram
Rode cherrytomaten
½ pak(ken)
Gemengde bonen
50 gram
Peultjes
50 gram
Spinazie
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
¼ stuk(s)
Rode peper
25 gram
Gele currypasta
(Bevat: Soja, Mosterd Kan bevatten: Mosterd, Soja)
50 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout



Tip: Verwijder eventueel voorzichtig de uiteinden van de peultjes.
